Laatste nieuws

De voorjaarsconcerten van het Utrechtsch Studenten Concert zijn in zicht! Ditmaal speelt het orkest de prachtige Symfonische Dansen van Sergej Rachmaninov...

Lees meer...

Oudlid? Kom in contact!

Ben je een oudlid van het USConcert? Meld je dan aan bij het oudleden gedeelte van deze website en kom in contact met jaargenoten!

 
Registreren / Inloggen

Vriend worden

U kunt vriend worden via het aanmeldingsformulier of via het papieren formulier in de rechter kolom.

Vrienden van het USConcert

De Stichting Vrienden van het Utrechtsch Studenten Concert is in het leven geroepen om de betrokkenheid tussen het orkest en haar vrienden en oud-leden te versterken, bijvoorbeeld door middel van het versturen van concertuitnodigingen, het verstrekken van vrijkaarten en het organiseren van een reünistenorkest. Ook probeert de stichting het orkest een financiële ondersteuning te kunnen bieden.

Om in de toekomst bijzondere projecten te kunnen blijven realiseren, zoals grote operaproducties tijdens lustra, de jaarlijkse buitenlandse tournee, het werken met inspirerende solisten, het verstrekken van opdrachtcomposities en het aanschaffen van instrumentarium, heeft het orkest een gezonde financiële basis nodig. Hier kunt u als vriend aan bijdragen.

Er zijn verscheidene vriendentarieven, waarmee u het orkest per jaar kunt steunen. Als vriend ontvangt u concertuitnodigingen, wordt u middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen rondom het orkest, worden er plaatsen voor u gereserveerd bij concerten en kunt u voorafgaand aan een concert de bijbehorende inleiding bezoeken.

De jaarlijkse vriendentarieven met bijbehorende extra voordelen zijn als volgt:

* € 15,-

* € 25,- : korting van € 2,- op concertkaarten

* € 50,- : idem, plus in totaal 2 vrijkaarten per jaar

* € 100,- : idem, plus in totaal 4 vrijkaarten per jaar

 
Alle leden van het USConcert krijgen na het verlaten van het orkest twee jaar € 15,- korting per jaar op ieder vriendenbedrag. Op deze wijze willen we hen de kans bieden om laagdrempelig kennis te maken met de activiteiten van de stichting vrienden en betrokken te blijven bij het orkest.

Eenmalige donatie

Het is ook mogelijk om eenmalig een donatie aan het Utrechtsch Studenten Concert te doen. U kunt in dit geval het bedrag rechtstreeks overmaken naar rekeningnummer NL80INGB0004949654 t.n.v. Stichting Vrienden van het USConcert, te Utrecht.

Word Vriend!

U kunt Vriend van het USConcert worden door het digitale formulier in te vullen óf door onderstaand formulier uit te printen en op te sturen naar het vermelde adres. Het lidmaatschap kan te allen tijde schriftelijk worden opgezegd.

© 2011 Vrienden van het USConcert